У Сєверодонецьку відбувся Workout Sever Fest-2012

Спорт, який вдосконалює тіло і не потребує жодних матеріальних вкладень. Вихідними в Сєверодонецьку зібрались прихильники вуличної гімнастики воркаут. За їхньої участі відбувся фестиваль «Workout Sever Fest-2012». Змагання влаштували громадська організація «Сєверодонецька молодіжна рада» та молодіжна група «Sever Street Style» за підтримки міськвиконкому. Про це повідомляє ЛОТ.

Розпочався фестиваль з показових виступів майстрів руху, які представили найвиразніші елементи. Воркаут – гімнастика й силові вправи під відкритим небом. Цей вуличний спорт зародився у 2008-му році у Сполучених Штатах. На Луганщині прихильники й метри воркауту зібрались вперше у рамках фестивалю, аби ближче познайомити молодь зі своїм хобі та, можливо, заохотити приєднатись до них.
Олександр Шилов, суддя фестивалю з воркауту: «В чем главная цель Воркаута – это показать людям, что спорт может быть доступным каждому. Здесь нет никаких материальных затрат – абсолютно ничего не нужно тратить на амуницию, ни взносов за месяц – ничего. Просто достаточно желания – выйти и заниматься». 
Окрім суто фізичної складової воркаут передбачає і дещо творчий підхід до справи. Адже найцікавіші елементи хлопці вигадують самі та створюють для себе індивідуальну програму. Хоча базується все на основних вправах.
Олександр Шилов, суддя фестивалю з воркауту: «База – простые подтягивания. Чтоб человек просто был физически подготовленным простые подтягивания, отжимания от пола, на брусьях, чтоб просто была база. Чтоб следующий этап к подготовке к следующим элементам у человека уже был».
Кирило Дубровін, голова громадської організації «Сєверодонецька молодіжна рада»: «Есть базовые элементы, но есть часть творческая – непосредственно ребята сами выдумывают, че-то там проектируют и собственно воплощают в жизнь».
Оптимальна кількість тренувань, кажуть спортсмени, - три рази на тиждень по дві-дві з половиною години. Серозних травм, кажуть, не отримували. Максимум – розтяг. Починати можна з будь-якого рівня, та й у віці немає обмежень для занять. 
Підлітки з команди GW-brothers разом тренуються чотири місяці. На фестиваль приїхали за перемогою, однак, кажуть, суперники теж достойні.
Команда GW-brothers: «Конкуренты очень сильные и с Северодонецка, и с Луганска тоже очень сильные команда. Мне кажется они выйдут в финал. Будут нашими соперниками, но мы не оплошаем и покажем все, что умеем».
Хлопці дотримали слово і показали, на що здатні. Спільними зусиллями GW-brothers вибороли перше місце фестивалю. На другій сходинці розмістились земляки - не менш перспективна команда «Ваще ребята». Та бронзу фестивалю забрала луганська команда Gimbar. Хлопці особливо не засмутились. Третє місце сприйняли як стимул для розвитку.
команда Gimbar: «Стимул двигаться дальше, развиваться, совершенствоваться. Мы стабильны на каждых соревнованиях».
Переможці наголошують, що воркаут для них – це, перш за все, можливість жити здоровим життям. І девіз команди має відповідний сенс.
команда GW-brothers: «Спорт, трезвость, воркаут – вот как он звучит».
Переможці змагань отримали медалі, кубки та грамоти від організаторів. Спонсори заходу - спортивні клуби міста - вручили хлопцям абонементи для тренувань. 
 

 #

по-украински название города

по-украински название города Сєвєродонецьк, а не Сєверодонецьк.
http://uk.wikipedia.org/wiki/Сєвєродонецьк

 
 #

Почему нет или очень мало

Почему нет или очень мало информации о таких мероприятиях???!!!Очень много желающих посмотреть, а может и поучаствовать....

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии