Відтворення студентського скверу

Не залишився осторонь загальноміських заходів з благоустрою і озеленення територій і Сєвєродонецький технологічний інститут Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. За ініціативи громадських організацій “Молодіжна рада” та “Молоді регіони” студенти СТІ провели суботник на території між навчальним та лабораторним корпусами. Вже за сталою традицією підтримав ініціативу студентства Благодійний фонд народного депутата Олексія Кунченка “Заради майбутнього”.

Студенти СТІ плекають надію на те, що територія між навчальним та лабораторним корпусами набуде ошатного вигляду і тут буде приємно відпочити серед зелених насаджень у перервах між парами. Від того виграють не лише вони, а й всі городяни, отримавши ще одну облагороджений сквер. На сьогодні у цій справі для ініціативної молоді міста, яка представлена двома громадським організаціями “Молодіжна рада” і “Молоді регіони” проведення суботника з висадки чагарнику - це можна сказати перші кроки, але вони послідовні і впевнені: адже впродовж всього квітня студенти приводили до ладу навколишню територію, висадили клумбу, згодом, звісно що не без сторонньої підтримки, шукають можливість вирівняти поверхню тротуару і встановити паркан, який би унеможливив проїзд транспорту через сквер. Поки що замість паркану, як запобіжний захід, бетонні плити.

За словами Євгена Халіна - директора Благодійного фонду Олексія Кунченка“Заради майбутнього”, який особисто завітав на суботник, і навіть взяв у ньому безпосередню участь, Фонд народного депутата завжди готовий підтримувати ініціативну молодь у всіх її добрих починаннях, тому не оминув увагою і відтворення студентського скверу.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии