Визначено учасників нового сезону “Відкритої Сєвєродонецької Ліги КВК “3G”

Відбірковий фестиваль команд КВК відбувся минулими вихідними у Міському палаці культури. За можливість потрапити у сезон та боротися за Кубок “Відкритої Сєвєродонецької Ліги КВК “3G” змагалися 16 команд не лише Луганської, а й Харківської, Донецької областей, і навіть з Криму. Організувала фестиваль Громадська організація “Сєвєродонецька Асоціація Молодіжних ініціатив “САМІ” за підтримки Сєвєродонецької міської ради.

«Love is…» - на таку тему жартували 16 лютого у Міському палаці культури на відбірковому фестивалі “Відкритої Сєвєродонецької Ліги КВК “3G”. У порівнянні з минулим сезоном, кількість і географія учасників значно розширилися. Вперше в історії Ліги у відборі взяла участь команда з Криму "ПараНаПару" (м. Сімферополь). Приїхали й часті гості ігор Ліги — команда “СБУ” з Брянки. Порадували масовістю луганські команди: “С большой буквы”, “Наше время”, “ИТОТТ же БОРЩ”, «Добрый шубин» та «Первый разряд». Також у відборі нового сезону глядачі побачили команду «Русь» з Краматорська та “Незабудки” з Алчевська. Сєвєродонецьк представляли як всім відомі та вже улюблені глядачами команди “220 Вольт”, “Без ГМО” і “Песчаный карьер”, так і новостворена “сімейна” за сценарієм та гумором, проте не за шлюбним статусом команда “МеЖо”. Спеціальні гості фестивалю — команда “Positiva” з Харкова.

Несподіванкою фестивалю став вибір членів журі, до складу якого цього разу ввійшли не лише представники творчої інтелігенції міста, а й випадкові глядачі, які опинилися у залі на “щасливих” місцях.

Виділили журі збірну команду Луганська “Добрий шубін” та команду з Брянки "СБУ". А переможцем фестивалю визнали команду "ПараНаПару" з Сімферополя. Всі інші команди стали дипломантами фестивалю та за бажанням можуть продовжити участь у Лізі.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии