Обращение Красного Креста в директорам школ

Директорам  навчальних закладів   м. Сєвєродонецька!  Вчителям, учням та батькам велика пошана!

У  2013 році виповнюється 95 років від дня створення Товариства Червоного Хреста України.  Це найвпливовіша і найбільша за чисельністю в країні громадська організація, що надає істотну підтримку державі у розв*язанні важливих гуманітарних проблем. Нині, коли органи законодавчої і виконавчої влади вишукують нові можливості для поліпшення життя найбільш соціально незахищених верств населення, співпраця з цією громадською організацією набуває особливої ваги.

З перших днів свого існування, взявши на себе благородну місію турботи про здоров*я  людей та їх  благополуччя, Товариство визначило і реалізує такі приоритетні напрямки діяльності, як надання медичної, соціально-побутової, матеріальної та іншої допомоги одиноким малозабезпеченим громадянам, ветеранам та інвалідам війни та праці, хворим  мешканцям міста похилого віку, дітям-сиротам, дітям школи-інтернату, багатодітним сім*ям, тим,  хто постраждав внаслідок надзвичайних ситуацій (пожеж, природних знегод), та інше. Це  також проведення санітарно-просвітньої роботи серед дорослого населення та перш за все - молоді з метою навчання   надавати першу   допомогу, профілактики інфекційних та вірусних хвороб, медичний догляд хворих на туберкульоз та СНІД, пропаганда безоплатного донорства крові, запровадження міжнародного гуманітарного права.

Для виконання цих завдань в Сєвєродонецькій міській організації працює патронажна служба, до складу якої входять медичні та соціальні працівники, функціонує кімната медико-соціальної допомоги, банк одягу та взуття, склад недоторканих запасів на випадок надзвичайних ситуацій.

Міська організація Товариства Червоного Хреста  є постійним і надійним партнером у співпраці з відділом освіти Сєвєродонецької міської ради, тому, враховуючи наведене, прошу Вас надати міській організації Товариства Червоного Хреста України всебічну підтримку та сприяння у проведенні заходів зі шкільною молоддю - змагання  шкільних санітарних  постів, конкурси агітбригад, плакатів, листівок, конкурсу творів «Крапля,що рятує  життя», конкурсу поробок  «Голуб надії»  дітей, що мають фізичні та розумові вади, волонтерській роботі, проведенні благодійних  та просвітницьких акцій, а також зміцнення матеріальної бази Товариства шляхом розповсюдження серед учнів та педагогічного колективу   марки «Членський внесок», та благодійних білетів   - бо це єдине джерело  доходу у виконанні гуманітарних програм, що покликані захистити тих, хто потребує допомоги.  Наша організація не фінансується з бюджету  міста. Єдиним джерелом  доходів є  внески членів  Товариства, Це Ви, любі друзі!  Вчителі, батьки та учні  які роблять свої внески від щирого серця,  надав допомогу  знедоленим та нужденним. Велика  пошана Вам  та низький поклон. Здоров*я Вам, добра, тепла та милосердя на всі роки! 

 

З повагою голова Товариства Червоного Хреста Сєвєродонецька         Людмила Щербак

Последние комментарии