Борівській школі — 50!

Урочистостями відзначила свій 50-річний ювілей середня школа №19, що у Борівському. Серед запрошених гостей — випускники, заслужені ветерани педагогічної праці, і нинішній викладацький та учнівський колективи.

Серед поважних гостей - представники міської влади, відділу освіти, народний депутат України Олексій Кунченко, депутати та підприємці. Олексій Кунченко побажав педагогам успіхів у справі виховання підростаючого покоління і відзначив, що борівчани – невід’ємна частина Сєвєродонецкої територіальної громади.

Не обділені увагою педагоги селища і з боку Сєвєродонецької міськради. Так на ювілей школа отримала музичний центр і звукову апаратуру. Серед пріоритетних, як зазначив секретар міськради Андрій Гавриленко, для Сєвєродонецька і прилеглих селищ були і залишатимуться питання освіти і житлово-комунального господарства. І навів приклади, що зроблено у Борівському упродовж цього календарного року. Так були виділені кошти на заміну вікон і реконструкцію їдальні у школі, на відновлення електропроводки, фасаду і даху приміщення селищного клубу. Були виділені кошти на збереження дошкільного навчального закладу Борівського і скверу.

За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у навчанні і вихованні підростаючого покоління педагогів школі було нагороджено Почесними грамотами від Обласного управління і міського відділу освіти, а також грамотами Облдержадміністрації і виконкому Сєвєродонецької міської ради. Та найбільшу радість і відгук у серцях вчителів викликали вітання і слова щирої вдячності від їхніх же підопічних — від учнів.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Ну считать бабушка точно не

Ну считать бабушка точно не научила. Или врать?

 
 #

Бабушка... В 18 веке...

Бабушка...
В 18 веке... ???
Это-ж в тыща семьсот каком году ???
смайлик "Чешет репу".

 
 #

Почему не указано кто ее

Почему не указано кто ее построил,и на счет ЦПШ ни слова,а в Земской ЦПШ училась моя бабушка,рожденная в 18 веке...

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии