Результати виступу спортсменів луганської області на Всеукраїнській першості з класичного пауерліфтингу

Минулого тижня у Полтаві завершився чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед чоловік та жінок, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат.

Луганська область була представлена 16 спортсменами, які виступали у різних вікових та вагових категоріях.

Так, за результатами змагань серед дівчат призові місця зайняли: ІІ місце Елеонора Говорова вагова категорія до 47 кг. Ще одне друге місце у Марини Марініної (в/к до 72 кг).

Також до десятки кращих увійшли: Валерія Олекса (в/к до 47 кг) – 7 місце, Юлія Кобзєва (в/к до 52 кг) – 9 місце, Вікторія Іванова (в/к до 57 кг) – 7 місце, Анастасія Банченко (в/к до 57 кг) – 8 місце.

Крім того, Елеонора Говорова встановила рекорд України серед дівчат у присіданнях.

Команда наших дівчат посіла третє загальнокомандне місце на змаганнях.

Серед юнаків ІІ місце посів Євген Глущенко (в/к до74 кг), третя сходинка п’єдесталу у нашого Микити Резцова (в/к до 93 кг).

У десятку кращих увійшли: Дмитро Шевченко (в/к до 59 кг) – 5 місце та Владислав Поваров (в/к до 59 кг)

Серед юніорок відзначились: Дар’я Сіпакова (в/к до 63 кг) – ІІІ місце, Юлія Григоренко (в/к до 72  кг) – І місце, Марина Ковальова (в/к до 72 кг) – ІІ місце, Катерина Пустовітова (в/к до 84 кг) – ІІІ місце,  Поліна Кочерова (в/к до 84+ кг) – І місце.

Крім цього, наші дівчати посіли друге загальнокомандне місце у даній віковій категорії.

У віковій групі юніори наші хлопці увійшли до 10 кращих. Так, Іван Наумов (в/к до 66 кг) став шостим, а Олександр Басков (в/к до 74 кг) посів восьме місце.

Серед чоловіків ІІ місце посів Микола Радченко (в/к до 120 кг), третім став Віталій Білозір (в/к до 74 кг). У десятку кращих увійшли:  Дмитро Тичинський (в/к до 83 кг) – 7 місце, Олександр Ткаченко (в/к до 83 кг) – 8 місце та Роман Тарасенко (в/к до 74 кг) – 9 місце.

Крім цього, Дмитро Тичинський, Олександр Ткаченко та Віталій Білозір виконали норматив Майстра Спорту України, а Микола Радченко посів 3 місце в абсолютній першості та виконав норматив Майстер Спорту Міжнародного класу.

Серед жінок І місце у Ксенії Прохорової (в/к до 72 кг), ІІІ місце у Іради Керімової (в/к 84+ кг). У десятки кращих: Поліна Кочерова (в/к 84+кг) – 4 місце та Тетяна Кулешова (в/к до 57 кг) – 7 місце.

Крім цього, Ксенія Прохорова встановила рекорд України в присиді та посіла 3 місце в абсолютній першості.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів!

Последние комментарии