Кримінальні правопорушення та інші події, пов’язані з виборами

Кримінальні правопорушення та інші події, пов’язані з виборамидепутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів, що зареєстровані на території Луганської області, за даними ГУМВС України у Луганській області.

18 жовтня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло анонімне повідомлення про те, що біля будинку по просп. Радянському м.Сєвєродонецька знаходиться агітаційний намет від однієї з політичних партій, де нібито роздають грошові кошти виборцям.

До Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення кандидата в депутати міської ради від однієї з партій про те, що невідома особа заходить до магазинів по вул. Курчатова м. Сєвєродонецька, де нібито пропонує грошові кошти виборцям.

До Сєвєродонецького міськвідділу надійшли звернення двох місцевих жителів 1964 та 1974 р.н. про те, що 17 жовтня до них прийшла невідома жінка та запропонувала прийти 18 жовтня на зустріч з кандидатами в депутати міської ради від однієї з партій, яка відбудеться у палаці культури, за що отримати гроші у сумі 100 грн. за голосування на чергових місцевих виборах за вказану партію.

До Сєвєродонецького міськвідділу надійшло анонімне повідомлення про те, що у одному з розважальних комплексів міста невідома особа, нібито роздає грошові кошти виборцям.

Виїздом на місце подій співробітниками міліції були зібрані первинні матеріали, які будуть розглянуті згідно Закону України «Про звернення громадян».

До Сєвєродонецького міськвідділу надійшло звернення кандидата в депутати міської ради від однієї з партій про те, що невідомі особи розповсюджують листівки з компрометуючими заявницю відомостями, що на її думку є порушенням виборчого законодавства. Виїздом на місце події співробітники слідчо-оперативної групи вилучили газету «Вибори 2015» без номерів друку, тиражу, даних про авторів статей та відомостей про видавництво. Проводиться перевірка.

 

Последние комментарии