За вчорашню добу бойовики обстріляли Станицю Луганську та Кримське

По Станиці Луганській з 21.30 до 2.00 обстріл вівся з протитанкової рушниці. Зафіксовано попадання в будівлю районної адміністрації. Терористи з гранатометів систематично працювали по «зеленці» навколо населеного пункту. У результаті був поранений командир роти 128-ї гірсько-піхотної бригади з Львівщини. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

В той же час в с. Кримське Новойдарського району над обласним протитуберкульозний диспансером довгий час кружляв безпілотний апарат, після чого медичний заклад накрили з мінометів. Інформація про жертв і постраждалих не надходила. 

«Я був вчора у Станиці Луганській. Дивлячись на руйнування, які приніс на Луганщину «руській мір» вкотре переконався, що в терористах, які практично кожного дня обстрілюють мирне населення немає нічого святого, – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. Мешканці намагаються вести звичне життя, не дивлячись на постійні обстріли. Я зроблю все від мене залежне, щоб ці люди не відчували себе покинутими з боку влади».

Последние комментарии