У Попасній пройшов відбірковий етап обласного турніру з футболу «Кубок губернатора 2015»

У Попасній пройшов відбірковий етап обласного турніру з футболу «Кубок губернатора 2015»

З метою популяризації фізичної культури і спорту, організації дозвілля для військовослужбовців, робітників силових структур і громадських організації Луганської області прийнято рішення про проведення обласного турніру з футболу «Кубок губернатора 2015» у підконтрольних Україні містах і районах Луганської області.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

У турнірі беруть участь команди підрозділів патрульної служби міліції особливого призначення, ГУ МВС України у Луганській області, ГУ ДФС України у Луганській області, Управління СБУ в Луганській області, Збройних Сил України і Національної Гвардії, трудових колективів підприємств, громадських організації, держслужбовців міст і районів Луганської області.

Відбірковий турнір у м. Попасній пройшов за участю першого заступника керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Михайла Пухтаєвича.

«Я впевнений, що такого роду заходи об’єднують і місцевих мешканців, і військових. Ми всі – єдина країна. І ми неодмінно переможемо не тільки у футболі, а й у конфлікті з агресором», – відзначив Михайло Георгійович.

Последние комментарии