У Сєвєродонецьку стартував Чемпіонат Луганської області з футболу

У Сєвєродонецьку стартував Чемпіонат Луганської області з футболу

21 травня на стадіоні «Хімік» матчем «Химоборудование» (Сєвєродонецьк) – «Стожари» (Сватове) стартував чемпіонат Луганської області з футболу. В урочистому відкритті взяли участь заступник міського голови Олексій Ярош, заступник голови Луганської обласної федерації футболу Олександр Федотов, начальник відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради Юрій Кузьменко.

«Футбол надзвичайно цікавий вид спорту, який всебічно розвиває людину фізично. Крім тіла, футбол загартовує характер і волю. Я глибоко переконаний, що всі ми станемо свідками красивої, безкомпромісної, спортивної боротьби, яка продемонструє блискучу витримку і незламну жагу до перемоги. Запекла боротьба, напруження і яскраві емоції, які ні з чим не можна порівняти, чекають нас протягом чемпіонату.

Бажаю командам продемонструвати найкращі зразки гри протягом сезону.
Зичу всім успіхів, впевненості у своїх силах, повної мобілізації внутрішніх можливостей, максимальної концентрації, волі до перемоги і професійного зростання. Здоров’я, наснаги, оптимізму і яскравих перемог» - звернувся до присутніх Олексій Ярош.

Матч у Сєвєродонецьку стартував з хвилини мовчання в пам'ять про Заслуженого тренера України Валерія Галустова, який пішов з життя 18 травня. У першому турі «Химоборудование» перемогло з рахунком 2:0 сватівські «Стожари» та на мажорній ноті стартувало у обласному чемпіонаті.

 

По матеріалам Луганської обласної федерації футболу

Світлини з сайту Луганської обласної федерації футболу

Последние комментарии