Мобільний сервісний центр МВС у районі бойових дій

Мобільний сервісний центр МВС у районі бойових дій

Мобільний сервісний центр МВС в Луганській області надав послуги мешканцям Попаснянського району. Місто Попасна знаходиться на лінії зіткнення, та регулярно опиняється під обстрілами. Не зважаючи на складну ситуацію у районі, та безпосередньо у самому місті, на співробітників сервісного центру МВС очікував справжній «аншлаг».

Велика кількість мешканців району приїхали щоб зареєструвати скутери та інші мототранспортні засоби. Також, багато громадян звернулись за заміною водійських посвідчень. 

Серед послуг які надали співробітники сервісного центру МВС у Попаснянському районі було: десять перереєстровано або вперше зареєстровано транспортних засобів, замінено чотири водійських посвідчення, та було прийнято п’ять запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

При розмові всі, дякували, що сервісний центр МВС тепер приїжджає до них. За словами жителів району, раніше, вони витрачали близько двох годин тільки на те, щоб доїхати до найближчого сервісного центру.

Результат якісної реформи у сервісних центрах МВС, на Луганщині, тепер оцінили не тільки мешканці Марківського, а й Попаснянського районів. 

  • dsc_0043.jpg
  • dsc_0067.jpg
  • dsc_0080.jpg

Последние комментарии