У Сєвєродонецьку ведуться роботи з відновлення житлового фонду та освітніх закладів

Літній період — пора відпусток для значної частини городян. Проте для працівників аварійно-диспетчерської служби Сєвєродонецька саме на цей час припадає основна частина річних робіт. В самому розпалі — відновлення житлового фонду міста, в якому аварійна служба теж бере активну участь. Адже поряд з усуненням аварійних ситуацій, в задачі працівників служби входить і ремонт системи водопостачання.

У поточному році відновлення житлового фонду та освітніх закладів міста передбачає не лише зовнішній та внутрішній ремонт споруд, але і масштабні роботи з відновлення системи водопостачання та водовідведення. Міська влада виділила кошти як на ремонт обладнання водних комунікацій в житлових будинках, так і на на заміну кількох колекторів холодної води.

Заплановані в цій сфері роботи вже розпочато. Їх нині проводить Сєвєродонецьке комунальне підприємство “Аварійно-диспетчерська служба”. На порядку денному — виконання організацією об’єму робіт на суму до одного мільйона гривень. На разі проведені масштабні роботи в будинку 21 по Шосе Будівельників, 11-а по вулиці Новікова та 21 по проспекту Хіміків. До кінця тижня буде завершено ремонт за адресою Енергетиків, 8 і заміну колектора холодної води по Гвардійському, 42-а.У планах — чималий об’єм робіт в інших житлових будинках міста, переважно підпорядкованих житлосервісам “Добобут” та “Промінь”. Значний ремонт водних комунікацій буде проведено в мікрорайоні між Гвардійським проспектом та вулицями Вілесова, Космонавтів і Курчатова.

Як і минулого літа, Аварійно-диспетчерська служба проводить ремонтні роботи також у закладах освіти. Завершено відновлення каналізації та водних комунікацій в 14-му дитсадку. З середини місяця стартують роботи в садку №11. Поточного ж тижня розпочнеться повне відновлення водопостачання із заміною колектора у 18-й школі.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Эта статья является

Эта статья является подтверждением того, что Сєвєродонецьке комунальне підприємство “Аварійно-диспетчерська служба”, оплату услуг которой жители производят в составе квартплаты, является искусственно созданной.
Она не предусмотрена действующим законодательством, и работ, выполняемые ею, предусмотрены в тарифе дважды.
Несмотря на неоднократные обращения, чиновники горсовета не доказали мне обратное.

То есть, они в составе квартплаты получают такую сумму, что могут содержать такой штат, который не имеет объема работ.

Поэтому их привлекают для выполнения других работ.
И за это им перечисляют еще сотни тысяч грн из городского бюджета.

Смотрите на эту тему: ... Услуги ЖКХ. Аварийная служба. За что мы платим?
12.09.12. ht tp://sever.lg.ua/2012-09-12-uslugi-zhkkh-avariinaya-sluzhba-za-chto-my-platim

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии