«Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» вийде в оновленому форматі

15 липня ранкова програма «Ранок з Україною» вийде в ефір телеканалу «Україна» в оновленому форматі: глядачі побачать нову студію, яка була переобладнана спеціально до запуску програми після відпустки.

Нова студія шоу «Ранок з Україною», яка знаходиться в приміщенні багатофункціонального ньюз-руму каналу «Україна», модернізована. З'явилися нові функціональні елементи і елементи дизайну - нові плазмові панелі, годинник з великим циферблатом, футуристичні люстри. А свіжа зелена гамма нового студійного оформлення розрахована на те, щоби глядачі з самого ранку могли зарядитися позитивними емоціями.

Оновлене ранкове шоу «Ранок з Україною» вийде в ефір з новим слоганом: «Корисний початок нового дня». Це означає, що кожного ранку з понеділка по п'ятницю ведучі шоу брати-близнюки Дмитро та Владислав Грузинські, а також Світлана Катренко, будуть дарувати телеглядачам гарний настрій, обговорювати актуальні та корисні новини, проводити прямі включення з найбільш впливовими експертами з тих чи інших актуальних тем, демонструвати найцікавіше відео. Все це допоможе глядачам із самого ранку бути в курсі новин, заряджатися позитивною енергією і робити свій день максимально ефективним і корисним.

Рубрики шоу «Ранок з Україною» будуть корисні кожному глядачеві, допоможуть підготуватися до майбутнього дня і провести його з комфортом: рубрика «Погода» допоможе обрати відповідний одяг, «Прес-огляд» - дізнатися найцікавіші новини з ранкових газет, «Економіка і бізнес» розповість про свіжі новини ділового життя, а щотижнева рубрика «Кіно по п'ятницях» допоможе вибрати найбільш цікавий фільм і підготуватися до приємного уїк-енду.

Ігор Золотаревський, директор департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна»:

«Наша ранкова програма в ефірі вже рік. За цей час ми набули унікальний досвід, ми знаємо, що глядачі очікують побачити в ранковому ефірі, що для них найбільш важливо і корисно. У новому сезоні ми вирішили не тільки освіжити оформлення студії, але й оновити саму суть програми. Сподіваюся, вмикати канал «Україна» щоранку стане для глядача доброю звичкою!»

Дивіться ранкове шоу «Ранок з Україною» з понеділка по п'ятницю з 7:00 до 9:00 в ефірі телеканалу «Україна».

«Ранок з Україною». Корисний початок нового дня!

Последние комментарии