У Сєвєродонецьку триває тиждень безпеки дорожнього руху

«Безпека на дорогах залежить від кожного» - під таким гаслом з 12 по 18 листопада проходить Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху-2012. Поінформувати громадян про ситуацію на дорогах і нагадати про те, що слід робити задля її поліпшення – головне завдання тижня безпеки.

13 листопада співробітниками Сєвєродонецького ДАІ проводилися спеціальні профілактичні заходи, під час яких жителі нашого міста — і водії, і пішоходи, мали змогу згадати основні правила безпеки на дорозі. Кожен повинен пам'ятати ці прості, на перший погляд, та всім відомі істини — не їздити без ременю безпеки, пропускати пішоходів, які переходять дорогу по пішохідному переходу, не розмовляти під час руху машини по мобільному телефону. Як виявилося, порушників у нашому місті вистачає. Та сьогодні вони отримали лише зауваження.

Нічого не порушив — проте повинен зупинитися. У цей день навіть слухняні водії бачили на шляху своєї автівки помах жезлу автоінспектора. Проте їх зупиняли вже з іншою метою — сказати спасибі за виконання правил дорожнього руху. З чим на дорозі зустрінешся не кожного дня - так це з подякою від співробітників ДАІ. Небезпечними бувають не тільки водії, а й пішоходи, що намагаються перетнути дорогу у невстановленому місці. Простіше кажучи — де заманеться. Вони наражають на небезпеку не лише себе, а й створюють аварійні ситуації на дорозі. Адже кількість постраждалих у ДТП дійсно велика. За 10 місяців поточного року у Сєвєродонецьку внаслідок ДТП загинуло 7 осіб, 95 людей травмовано.

Також у рамках тижня безпеки у Сєвєродонецьку можна здати кров для лікування постраждалих в ДТП, у храмах служитимуться поминальні молебні.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Так же, как и то "быдло"

Так же, как и то "быдло" которое переходит дорогу в неположенных местах и считает что оно во всем право...

 
 #

Если было поменьше БЫДЛА на

Если было поменьше БЫДЛА на дорогах и переходах, смотри и получше бы было, а не так, что каждая курица и зараза дефилирует (чаще всего с телефоном возле уха и без мозгов) по переходу!

 
 #

Покзуха!Наше быдло как никого

Покзуха!Наше быдло как никого не пропускло на переходах так и не будет!

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии