У Сєверодонецьку пройшли тактико-спеціальні антитерористичні навчання

У Сєверодонецьку пройшли тактико-спеціальні антитерористичні навчання

На Луганщині у Сєверодонецьку 8-10 серпня пройшли планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання.

У заходах були задіяні співробітники СБ України, Нацполіції, Державної служби із надзвичайних ситуацій, Нацгвардії, представники органів місцевої влади та управління, інших суб’єкти боротьби з тероризмом.

Учасники навчань відпрацювали систему оперативних, пошукових та запобіжних заходів з протидії терористичній загрозі та взаємодію під час проведення антитерористичної операції.

За оцінками керівництва Антитерористичного центру, учасники навчань продемонстрували високий рівень мобільності та злагодженості дій.

Зважаючи на близькість лінії розмежування та високий ступінь ризику терористичної загрози, спецслужби та правоохоронці постійно вдосконалюють свій досвід з організації антитерористичної та антидиверсійної діяльності.

Організатори навчань сподіваються, що мешканці Сєверодонецька з розумінням поставились до тимчасових незручностей, пов’язаних із проведенням масштабних навчань. Вони закликають громадян бути пильними і в разі виявлення підозрілих предметів чи отримання інформації щодо протиправних дій невідомих осіб, негайно повідомляти у правоохоронні органи області.

 

Прес-служба Управління СБ Українив Луганській області

Последние комментарии