Студенти СНУ ім. В.Даля приєдналися до наймасштабнішого прибирання країни

Студенти СНУ ім. В.Даля приєдналися до наймасштабнішого прибирання країни

7-й рік поспіль Студентська рада СНУ ім. В.Даля є координатором Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом!» в Луганській області. Сенс заходу в тому, щоб вийти всією країною в один день і час для прибирання закріплених територій.

Цього разу далівці об’єднали зусилля молоді Лисичанська, Старобільска, Біловодська, Новопськова, Кремінної, Рубіжного у прибиранні своїх міст і селищ. До початку роботи команди учасників акції представили свої стіннівки на екологічну тематику, отримали грамоти і дипломи, зробили зарядку і рушили до своїх локацій. Самі організатори акції разом з ректором Університету,  викладачами, керівниками інститутів і факультетів прибирали в Сєвєродонецьку  ділянку шосе Будівельників на в’їзді до міста з боку Луганська.

Мішки, пакети і рукавички для прибирання надала українська ГО “Let’sdoit, Ukraine”,  яка офіційним представником міжнародного екологічного руху “Let’sDoIt! World”. Рух об’єднав 113 країн світу і 16800000 волонтерів.  В Україні цього року прибирання відбулося 764 тисячами волонтерів на 4858 локаціях.

Сміття збирали окремо: скло, папір, пластик. За домовленістю з одним з сєвєродонецьких ЖЕКів увесь непотріб, що назбирали волонтери Університету, забрала спеціальна машина.

Для далівців акція традиційно закінчиться «Еко-бумом» - збиранням макулатури в Університеті. 

Дякуємо студентам СНУ ім. В.Даля за чисті узбіччя і збережені дерева!

Последние комментарии