На Луганщині ведуться роботи з масового аварійного ямкового ремонту

На Луганщині ведуться роботи з масового аварійного ямкового ремонту

На Луганщині ведуться роботи з масового аварійного ямкового ремонту та приведення доріг до належного експлуатаційного стану.

Про це повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Луганській області.

Працівники філій ДП «Луганський облавтодор» масово вийшли на дороги з метою проведення масового аварійного ямкового ремонту та приведення доріг до належного експлуатаційного стану.

Інформація про хід ліквідації ямковості та тріщин в покритті станом на 06.04.2017 року. 

На Луганщині для забезпечення  безпечного проїзду автодорогами загального користування дорожніми підприємствами ДП «Луганський облавтодор» (на замовлення Служби автомобільних доріг у Луганській області) за звітній період було ліквідовано ямковості на площі 13393,0  кв.м. пошкодженого дорожнього покриття, в т.ч. на дорогах державного значення – 13272,0 кв.м, територіального значення – 5113,0 кв.м. місцевого значення – 121,0 кв. м. Всього з початку року ліквідовано ямковості на площі 29862,0кв. м., в т.ч. на дорогах державного значення – 28925,54кв.м, територіального значення – 13899,78кв.м. місцевого значення – 936,45 кв. м. З початку року ліквідовано тріщин - 1187,6 погонних метрів.

Впершу чергу, згідно з Постановою Уряду, роботи проводяться на аварійних ділянках автодоріг державного значення, потім перейдуть до доріг місцевого значення. Всі роботи мають бути виконані до початку червня.  

«Окрім доріг, стоїть завдання відремонтувати 6 мостів, які було зруйновані під час проведення активної фази АТО», - підкреслює начальник Служби автомобільних доріг у Луганській області Артем Арапов.

За словами директора ДП «Луганський облавтодор» Олександра Коротуна, працюють 13 бригад, які ліквідують ямковість гарячим асфальтобетоном, ще 9 бригад  працюють струменевим методом.

Спільно з Луганською ОВЦА-ОДА, «Луганським облавтодором» та Службою автомобільних доріг в Луганській області визначені маршрути, які мають найважливіше соціальне значення. Це такі дороги: автодорога Н-21 Старобільськ – Луганськ - Красний Луч – Макіївка - Донецьк (в межах Новоайдарського району); автодорога Р-07 Чугуєв-Мілове (в межах Сватівського, Біловодського та Старобільського району); автодорога Р-66 КПП «Демино-Олександрівка»-Сватове-Лисичанськ-Луганськ (в межах Кремінського та Попаснянського району); автодорога Т-13-06 Сєвєродонецьк – Новоайдар (в Межах Новоайдарського району); автодорога Т-13-13 Троїцьке-Білокуракине-Старобільське (в межах Білокуракинського району); автодорога  Т-13-14 «Просяне» – Біловодськ – Широкий (в межах Біловодського району).

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт. Нагадуємо, що  муніципальні дороги, дороги та мости у містах та районах - відповідальність місцевої влади.

Мережа автомобільних доріг загального користування Луганської області на підконтрольній українській владі території становить 3616,1 км, з яких: автодороги державного значення – 1177,1 км та місцевого значення – 2439 км.

Последние комментарии