«Сєвєродонецький професiйний лiцей» взяв участь у "Схід-Експо 2017"

«Сєвєродонецький професiйний лiцей» взяв участь у "Схід-Експо 2017"

В березнi відбулась бізнес-виставка СХІД-ЕКСПО 2017. Вона була організована в Сєвєродонецьку за ініціативи Програми розвитку ООН в Україні та фінансової 
підтримки Посольства Великобританії в Україні.

По-перше, виставку було органiзовано для підприємств малого та середнього бізнесу регіону, а також установ, які обслуговують бізнес. Вони мали можливість розповісти про себе, представити свою продукцію та послуги, обмінятись бізнес-контактами у відкритій та неформальній обстановці.

По-друге, здавалося, яке б це мало вiдношення до профтехоствiти? Але виявилося, що це не зовсiм так. Учнi та педагоги Державного навчального закладу «Сєвєродонецький професiйний лiцей» у захватi вiд цiєї подiї.

Програмою виставки передбачалося багато цiкавих тематичних секцiй, вiдкритих дiалогiв. Тим бiльш, що в лiцеї переважна частина професiй така, що передбачає в тому числi й iндивiдуальну трудову дiяльнiсть (кравець, закрiйник, перукар, вiзажист, манiкюрник).
Та все ж таки особливий iнтерес привернули до себе майстер-класи. Майбутнi перукарi-вiзажисти-стилiсти разом з наставниками стали на 2 години миловарами. 
Результатами стало закрiплення теоретичних знань з цiєї теми, отримання практичних навичок цього творчого процесу, а також позитивний настрiй. 

Успiшний приватний пiдприємець Ольга з задоволенням подiлилася своїми професiйними секретами, а всi учасники мйсте-класу стали авторами свого першого ексклюзивного шматочка мила. 

Сєвєродонецький миловар навiть передбачила частування трав'яним чаєм молодих та зацiкавлених.

Для бiльшостi лiцейних професiй знайшовся вiдповiдний майстер-клас. Для кравцiв - 
«Лялька-мотанка своїми руками», для вiзажистiв-стилiстiв - «Косметика, макiяж (Mary 
Kay)». Усi отримали певнi компетенцiї та позитив.

Дякуємо дружній та результативній команді ПРООН та Луганській ОДА за можливість бути активними та креативними!

Последние комментарии