Бравий солдат Швейк прибуде на "Східний ExPress"

Бравий солдат Швейк прибуде на "Східний ExPress"

Народний артист Богдан Бенюк посилить склад журi на цьогорiчному фестивалi "Східний ExPress" 2017, який з 24 по 26 березня проходитиме у Сєвєродонецьку. Окрiм цього безмежно талановитий митець проведе майстер-клас для учасникiв заходу, розкаже свою iсторiю успiху та подiлиться професiйними секретами. А ще, кожен глядач фестивалю матиме змогу поставити особисте питання, яке давно хотiлось задати всенароднолюбимому актору, ба бiльше, лише тi, хто завiтають на "Східний ExPress" 2017 зможуть зробити фото з актором. Тож не пропустiть унiкальну можливiсть потрапити в атмосферу справжнього i невимушеного театрального квартирника.

Не вагаючись насолоджуйтесь й творчiстю 10 кращих колективiв, якi подолали серйозний конкурсний вiдбiр, з-понад 30 претендентiв. Три днi у мистецький вир вас запрошуватимуть TanzLaboratorium (Київ), Театр переселенця (Київ), ГаРмИдЕр (Луцьк), Запорізька Нова Драма, Theatrum Mundi (Чернигів), Театр 19  (Харків), Творча платформа SceneLoft (Чернигів), ТМ Art&Гарт (Сєвєродонецьк) та Дикий театр (Київ).  Останню десяту путiвку на конкурсну сцену отримав НЕТЕАРТ, який йде позаконкурсною програмою. Адже творчий колектив представив провокативний перформенс, який дуже важливий для Сєвєродонецька i висвітлює гостроту соціальних проблем, які пов'язані з рівнем толерантності суспільства.  Тож не жалкуйте емоцiй та оплескiв - завiтайте та станьте учасниками прекрасного, не пропуcтiть "Східний ExPress" 2017 - прийдiть та пiдтримайте визначну культурну подiю вашого мiста. 

Театральний фестиваль "Східний ExPress" 2017 проходить у рамках Нового проекту “Обличчя міст”, започаткованого Фундацією соціальних інновацій “З країни в Україну” i проходить у трьох містах Донбасу. А саме в Маріуполі, Сєверодонецьку та Покровську.  В рамках нього ці міста мають можливість продовжити створювати на Сході унікальні культурні події, які змінюють не лише містечка, а і самих людей.

Последние комментарии