Чверть мільярда гривень – на ремонт доріг Луганщини

Заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян провів нараду щодо капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення та інших об’єктів інфраструктури.

У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, Служби автомобільних доріг у Луганській області, ДП «Луганський облавтодор» та представники Національної поліції в Луганській області.

Звертаючись до присутніх Вадим Данієлян наголосив, що голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз ставить першочергові завдання – відновлення інфраструктури: доріг і мостів, які були зруйновані під час проведення антитерористичної операції. 

У свою чергу директор Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації Сергій Шелест розповів на нараді, що на поточний та капітальний ремонт доріг загального користування державного та місцевого значення з обласного бюджету виділено 209 млн грн та 38 млн грн зараз на узгодженні у Верховній Раді України.

«Зараз особлива увага приділяється питанням щодо правильного та ефективного освоєння виділених коштів,– наголосив Сергій Шелест. – У першу чергу буде ремонтуватися дорожнє полотно державного та місцевого значення. Вже проведені всі необхідні тендери та йде процес укладення договорів з підрядчиками».

Гострою стає проблема щодо комунальних автомобільних доріг. Він також зазначив, що комунальні підприємства дуже слабко підготовлені до роботи та відмовляються виділяти фінансування на ремонт доріг.

«Ми докладаємо максимум зусиль, щоб забезпечити зручні та безпечні умови дорожнього руху, – підкреслив Сергій Шелест. – Ремонтні роботи вже почнуться у квітні».

Крім цього, на нараді вирішувалися питання щодо закупівлі необхідних матеріалів на ремонт доріг.

По закінченні підготовлені протокольні доручення відповідним структурам. 

 

Повідомляє Департамент масових комунікацій Луганської облдержадміністрації

Последние комментарии