Реєстрація на пробне ЗНО 2017 – це просто

Вже 10 січня 2017 року на сайті Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти www.test.dn.ua можна буде заповнити реєстраційну формуучасника пробного ЗНО.

На Вашу електронну адресу протягом дня надійделист з бланкомзаяви, який потрібно роздрукувати та заповнити, та посилання, за яким необхідно перейти для активації особистого кабінету. Урезультаті цієї активації Ви отримаєте персональний код та пароль до особистого кабінетуучасника пробного ЗНО. Радимо персональний код та пароль доступу до інформаційної сторінки роздрукувати, запам’ятати або записати.

На інформаційній сторінці за результатами реєстрації за кожним обраним предметом окремо буде сформована квитанція з усіма заповненими полями. Роздрукуйте квитанцїї та здійсніть оплату протягом 7  робочих днів в установі будь-якого банку України.

Пам’ятайте, що ідентифікація платежу здійснюється автоматично за кодом, який вказано уквитанції в полі «Призначення платежу». Він унікальний для кожного предмета та учасника тестування. Тому звертайте увагу касира на обов’язкове перенесення цього коду.

Надалі вособистому кабінеті завантажтескан абофото-копії заяви та оплачених квитанцій. Після їхнього надсилання статус заяви зміниться на «Оплачена», що є підтвердженням факту реєстрації

Після 14 березня 2017 року в вашому особистому кабінеті буде розміщено запрошення-перепустку, із зазначенням часу й  місця проведення пробного ЗНО.

Раді будемо бачити Вас серед учасників пробного ЗНО!

 

Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти

Последние комментарии