Різнобарвна Україна очима натуралістів

Різнобарвна Україна очима натуралістів

Пропонуємо читачам на деякий час стати художниками. Та не простими пензликами будемо користуватися, а чарівними. Цікаво, чи не так? Заплющте очі і уявіть перед собою мольберт у вигляді контуру нашої країни. А тепер будемо малювати. Візьмемо на пензлик колір червоної калини і намалюємо кордони. А волошковим кольором зробимо водні артерії нашої  України. Базилік маже стати глибоководним морем на нашій мапі…

А може створити квітково-художній твір? Чорнобривці, як найчарівніше вбрання для створення арткомпозиції,  пропонує Вікторія Миколаївна Хорунжа.

 21 вересня в Сєвєродонецькому екологічному Центрі було проведено майстер-клас з аранжування квітів. Учасники майстер-класу застосували в роботі не тільки квіти-символи України, але й овочі і невеличкі фрукти. Під час роботи можна було  насолодитися ароматом духмяних трав, які теж стали елементами композиції.

Ми довели , що майстер-клас - це двосторонній процес, і відносини «викладач - слухач» є абсолютно необхідними. Підчас заходу відбувався безперервний контакт, індивідуальний підхід до кожного слухача. Результатом роботи стало перевтілення буденного в чарівне.

 

Сєвєродонецький міський Центр  еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді

Последние комментарии