В Сєвєродонецьку відзначили День фізкультури та спорту в Україні

9 вересня, напередодні Дня фізкультури та спорту в Україні, в Сєвєродонецьку пройшли змагання між вихованцями міських спортивних шкіл з нагоди цього свята.

Захід пройшов на стадіоні «Хімік». Перед його початком почесні гості змагань з вітальним словом звернулися до присутніх. Під час заходу представники Сєвєродонецької міськради за високі особисті спортивні досягнення, вагомий внесок в популяризацію спорту в м. Сєвєродонецьку та за його межами, з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту в Україні нагородили подяками ветеранів спорту та тренерів. Також підвели підсумки змагань 2015-2016 н.р. серед навчальних закладів міста та вручили переможцям грамоти та кубки.

Основною частиною заходу стали спортивні змагання серед чотирьох команд, складених з вихованців КДЮСШ. Юні сєвєродонецькі спортсмени змагалися в першості з міні-футболу, перетягуванні каната та естафетах. По завершенню відбулося нагородження команд. Наприкінці організатори пригостили учасників смачною польовою кашею, щоб поповнити ті калорії та енергію, що були витрачені юніорами під час змагань.

 

Джерело: сайт Сєвєродонецької міськради

Последние комментарии