Новини АТО: внаслідок обстрілу бойовиків загинув мирний житель

В ніч на 23 серпня російсько-терористичні війська тричі масовано обстріляли з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї околиці міста Золоте. У результаті обстрілу від кулі у власній квартирі загинула місцева жителька.

Загалом протягом минулої доби ворог здійснив 12 обстрілів у напрямку населених пунктів Луганської області. Про це повідомив журналістам заступник голови Луганської адміністрації Юрій Клименко.

Зокрема бойовики зі 120-мм мінометів, гранатометів різних типів та стрілецької зброї шість разів обстріляли позиції українських військовослужбовців поблизу села Кримське Новоайдарського району. Відкривався вогонь з гранатометів різних типів та стрілецької зброї у напрямку села Лопаскине.

Близько опівночі ворог з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, БМП nf великокаліберних кулеметів вдався до масованого обстрілу смт. Станиця Луганська. У результаті обстрілу в черговий раз постраждала будівля Пенсійного фонду України.

Також бойовики із самохідної артилерії обстрілювали позиції українських військовослужбовців поблизу околиць міста Попасна.

 

Департамент масових комунікацій Луганської облдержадміністрації

Последние комментарии