Капітальний ремонт Сєвєродонецького обласного музичного училища триває

Наразі триває капітальний ремонт концертної зали КЗ «Сєвєродонецьке обласне музичне училище ім. С. Прокоф’єва», а також процес тендерної закупівлі необхідного устаткування.

Кошти на ремонт, 1499 тис. грн, були виділені з обласного бюджету. На цей час визначені переможці торгів на придбання крісел для глядацького залу та системи кондиціювання. На черзі – придбання комп’ютерної та множувальної техніки, музичних інструментів та одягу сцени для концертної зали.

У концертному залі Сєвєродонецького обласного музучилища виконані малярні роботи на сцені, змонтовано посилений каркас з металоконструкцій для заливки бетону над оркестровою ямою, триває робота з нанесення фактурної штукатурки на портал сцени, монтаж паркету, ведеться підготовка до монтажу каркасу для акустичної стіни глядацького залу.

«Виконання поставлених завдань з модернізації концертної зали – є першим кроком на шляху до створення справжньої сучасної сцени з європейською традицією та українською душею», – прокоментувала хід ремонту начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Аліна Адамчук.

 

Джерло: веб-сайт Луганської ОДА

Последние комментарии