Трьом ОСББ в Сєвєродонецьку передано функції з управління багатоквартирними будинками

Трьом ОСББ в Сєвєродонецьку передано функції з управління багатоквартирними будинками

6 липня пройшло 22-ге засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради. Порядок денний містив 13 питань, повідомляє відділ внутрішньої політики міськради.

На початку засідання присутні затвердили режим роботи приватного кафетерію, аптеки та магазину.

Після цього члени виконкому своїм рішенням дозволили встановлення молитовних наметів в місті, а також дали згоду на проведення Хресної ходи 11 липня.

Розглянули члени виконавчого комітету проект рішення про надання одноразової фінансової допомоги особам, яким виповнилося 100 і більше років, а також одноразової матеріальної допомоги. Останнім проектом рішення передбачено виділення грошей від 100 до 1000 грн. 111 особам, які тимчасово відчувають матеріальну скруту, загальною сумою 47250 гривень.

Окрім цього, схвалили присутні створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами та затвердили її склад та Положення, а також проголосували за склад та Положення комісії складу з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Наостанок розглянули та затвердили присутні три питання щодо врегулювання взаємовідносин ОСББ "Добрі сусіди", "ФЕНІКС-26" та "Енергетиків-74" із житлово-комунальними підприємствами. Зокрема, ці проекти рішення передбачають передачу вищезазначеним ОСББ з 01.08.2016 р. функції з управління багатоквартирними будинками, із забезпечення потреб співвласників в отриманні житлово-комунальних послуг, з належного утримання житлових будинків та прибудинкових територій, в т.ч. видачі довідок про склад сім’ї та з місця проживання.

 

Последние комментарии