Сєвєродонецькі поліцейські застерігають від незаконної вирубки ялинок

В період новорічних свят працівники лісомисливських господарств стикаються з проблемою підвищення кількості фактів незаконної вирубки лісу, особливо ялинок, що є предметом адміністративного, а також кримінального правопорушення.

З метою попередження незаконної вирубки ялинок співробітники Сєвєродонецького відділу поліції разом з працівниками Сєвєродонедонецького лісомисливського господарства здійснюють спільне патрулювання лісосмуг та місць реалізації ялинок.

З 16 грудня поточного року на території Сєвєродонецька розпочата операція «Ялинка», метою якої є запобігання незаконній вирубці лісу, реалізації незаконно отриманих ялинок та виявлення осіб, причетних до скоєння злочинів проти довкілля.

Протягом двох тижнів Сєвєродонецькі правоохоронці запобігли двом фактам вирубки «новорічних красунь» та склали 6 протоколів про адміністративне правопорушення на осіб, які реалізовували ялинки з порушенням чинного законодавства. 

У відповідності до ст. 246 Кримінального кодексу України, за незаконну порубку лісу передбачена кримінальна відповідальність у вигляді покарання позбавлення волі на строк до 3х років.

 

Сєвєродонецький відділ поліції ГУНП в Луганській області 

 #

не 3 года давать надо, а

не 3 года давать надо, а столько, сколько лет елки + если не одну срубил добавлять годков всех срубленных елок, или непомерных штраф ввести, чтобы явно прочувствовал, в старые времена за рубку государева леса вешали прям на месте на другом дереве, чтоб неповадно было

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии