У Слов'янську поліція встановлює особи 19 жителів, вбитих в період окупації

Співробітники Слов'янського відділення поліції продовжують роботу щодо встановлення осіб, незаконно похованих у період окупації регіону бойовиками. На кладовищах Слов'янська та Слов'янського району було ексгумовано 42 тіла. На сьогоднішній день не ідентифікованими залишають 19 трупів.

Після звільнення міста від терористів в правоохоронні органи стала надходити інформація про незаконні похованнях громадян на кладовищах міста та району.

Так, на кладовищах «Північне», «Смольне», по вулиці Урицького м. Слов'янська та у м. Миколаївка було ексгумовано 42 тіла. Це плановий захід було проведено для з'ясування причин смерті загиблих, які були незаконно поховані за невідомих обставин.

Згідно висновків судово-медичної експертизи причинами смерті були вогнепальні або осколкові поранення. На сьогоднішній день не ідентифікованими залишаються 19 трупів.
Правоохоронці закликають громадян, у яких в період з 12 квітня по 5 липня 2014 року в Слов'янську пропали рідні та близькі, звернутися в поліцію для здійснення відбору зразків епітелію для проведення судової молекулярно-генетичної експертизи.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

 

Слов'янське Відділення поліції Краматорського ВП ГУ НП в Донецькій області

Последние комментарии