Луганщину продовжують обстрілювати із важкої артилерії. Є руйнування та поранені

У Луганській області продовжилися обстріли з важкої артилерії. За добу 27 серпня терористи обстріляли села Оріхове, Троїцьке та смт Станицю Луганську.

У Станиці Луганській обстріл почався о 20:30 і продовжувався до 2:00. Терористи використовували міномети, автоматичні й протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Під обстріл потрапив в основному центр Станиці. На вул. Лермонтова у результаті прямого влучення згорів другий поверх двоповерхового котеджу, на вул. 4-лінія згоріла літня кухня. Був перебитий газопровід низького тиску, на цей час газопостачання відновлено. У багатьох місцях перебиті лінії електропередачі – центр Станиці Луганської зараз без світла. Ведуться відновлювальні роботи.

Близько 15:30 терористи артилерійським вогнем накрили с. Оріхове Попаснянського району, унаслідок чого на вул. Центральній сталося займання літньої кухні. У декількох будинках були розбиті шибки. Уламками скла було посічено пенсіонера. Постраждалого доставлено до лікарні.

У селі Троїцькому близько 17:00 зафіксоване попадання із САУ у вже розбитий минулими обстрілами будинок.

Під час мінометного обстрілу опорного пункту в м. Щасті був поранений командир міномету мінної батареї 92-ї окремої механізованої бригади. Постраждалого доставлено до місцевої лікарні.

«Терористи продовжують гатити по Луганщині із важкої артилерії. На цей раз обстріляли село Оріхове, яке вже давно не обстрілювали. Нові домовленості щодо припинення обстрілів до початку навчального року виглядають просто смішними, оскільки у селі знаходиться школа, до якої ходить немало дітей», – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.  

Последние комментарии