1 червня – День захисту дітей – відзначали співробітники системи Пенсійного фонду України в Луганській області

1 червня – День захисту дітей – відзначали співробітники  системи Пенсійного фонду України в Луганській області

Свято День захисту дітей засновано у листопаді 1949 року рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок і відзначається щорічно 1 червня в понад 30 країнах світу. В цей день влаштовуються різні розважальні заходи для дітей: вікторини, конкурси з подарунками, всілякі пізнавальні заходи.       

Не остались осторонь і співробітники системи Пенсійного фонду України в Луганській області.  29 травня 2015 року, не зважаючи на існуючі обставини, пов’язані з проведенням АТО, головне управління Пенсійного фонду України в Луганській області разом з управлінням в м. Сєвєродонецьку з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей влаштували малюкам своїх співробітників розважальне дійство з численними конкурсами та іграми.

Перед приміщенням управління  були проведені конкурс малюнків на асфальті «Світ очима дітей», конкурс колективного малюнку.

За участю клоунів та батьків діти з радістю приймали участь у  спортивних та розважальних іграх. Всім маленьким учасникам змагань надані заохочувальні призи-подарунки. Майже 2 години лунали біля управлінь ПФУ сміх, весілля та радість.

Окрему подяку оргкомітет по проведенню свята висловлює Сєвєродонецькій міській радіта начальнику ВДАІ з обслуговування м. Сєвєродонецька УДАІ УМВС України в Луганській області Зозуляк О.Б. за організацію безпечних умов проведення свята.                                  

 

Профкомітет співробітників ПФУ

  • img_1357-.jpg
  • img_1353-.jpg
  • img_1370-.jpg
  • img_1416.jpg
  • img_1420.jpg
 #

Свою главную роль детские

Свою главную роль детские площадки сыграли. На их фоне сфотографировались нужные люди и толкнули нужные речи. А теперь они не нужны никому.
У нас во дворе дворники даже не убирают детские площадки. На вопрос почему, они ответили - мы убираем придомовую территорию, а все что дальше 15 метров от дома - это не наше. Только после жалоб в ЖЭК, они убирают (пару раз в год).

 
 #

Зато остальным детям города

Зато остальным детям города праздника не досталось. Ни одного городского мероприятия к Международному дню защиты детей проведено не было.
Или вы так натрудились, организуя день города? Да уж, грустный праздник получился....
Хочу выразить неудовольствие работой Северодонецкого горисполкома, когда в это и так нерадостное время власть забывает о самом дорогом, что у нас есть - наших детях.
Площадки в ужасном, аварийном состоянии. Кунченко поставил - а кто следить будет? В сквере Гоголя машина-горка полгода стоит поломанная, болты открутились, кольца нет и так далее.
В песочнице возле городского Дворца культуры, центрального культурного места города, ребенок откопал вонючий подарок от кошечки или собачки.
Возле домов родители в складчину вынуждены своими силами как-то приводить площадки в порядок, потому что пользоваться поломанными качелями и каруселями зачастую опасно для здоровья и жизни.
Куда это годится?!!!

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии