Весняний концерт

Весняний концерт

Весна – особлива пора року. Це і ніжність кольорів, посмішки, піднесений настрій, нові відтінки почуттів. Весна – завжди романтика, коли народжуються світлі мрії, красиві вірші і музика… То, можливо, ми дійсно багато втрачаємо, коли наші контакти з музикою обмежені або зведені до нуля? Ось і вирішили ми провести Свято Музики і Весни 19 травня в нашій бібліотеці. А подарували нам це свято учні Борівської дитячої школи мистецтв разом зі своїми викладачами.

В переповненій залі зібралися учні ВПУ №92 та люди старшого віку, ветерани. В програмі звучали музичні твори різних жанрів та стилів. Музика разом з нами веселилась і сумувала, Весела пісня «Хочу конфет» у виконанні вокального ансамблю старших класів «Кантабиле», «Арлекин» Петерсона у виконанні Єви Назаренко (піаніно) змінювались спокійними і ніжними «Сициліаною» Матео Каркасі у виконанні О.Величко на гітарі і «Миттєвостями» Л.Шейко у виконанні В.Казачек.

Торкнулася струн душі людської скрипка і довго не вщухали аплодисменти після виступу тріо скрипалів «Фантазія», які виконали «Галоп» А.Бізова. На очах глядачів блищали сльози, коли звучала «Чарівна скрипка» в тому ж виконанні. Вразив своєю майстерністю, яскравим виконанням твору «В стилі вестерн» зведений ансамбль скрипалів. Зачарувала своїм голосом, трепетним виконанням пісень зовні тендітна, маленька і ніжна студентка вокального відділення музичного училища імені С.Прокоф’єва Ляна Одинець.

Заключним акордом прозвучали пісні про нашу рідну чудову Україну – «Наша рідна Україна» (дует Осколкова Кіра, Коваленко Вікторія) і «Свята земля» у виконанні вокального ансамблю «Кантабиле» та їх чарівної солістки Вікторії Коваленко. Наші артисти виступали так старанно, впевненно, з задоволенням, в чому ми вбачаємозаслугу викладачів Борівської дитячої школи мистецтв: Беденко Л.В., Вєровєнко Н.О., Рочевої І.М., Скуридіної О.Л., Спірідоненка В.І. та їхнього директора Кішко О.Л.

На весняному концерті наші слухачі забули про всі негаразди та життєві проблеми і жили єдиним диханням, єдиним життям з музикою, бо музика в класичній Греції розглядалась не тільки як джерело радості і насолоди, але і як «чудова складова частина виховання» (молоді в залі було достатньо).

Своїм виступаючим і слухачам ми побажали гарного настрою, і, щоб весняний вітер, залетівши в кожний дім, в кожну сім’ю, приніс з собою добрі зміни, мир і надію на зустріч з щастям. Запрошуємо вас переглянути фото з нашого концерту і отримати заряд позитиву і весняного настрою! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.923508831033779.1073741954.180715845313085&type=3

 

Бібліотекар сектору літератури з мистецтва Т.І. Дикань

Последние комментарии