Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 14 квітня 2015 року

Грабіж

13 квітня до Рубіжанського міськвідділу міліції від місцевого мешканця 1965 р.н. надійшла заява про те, що невідомі особи на вул. Менделєєва відкрито із застосуванням насильства заволоділи грошима, паспортом та посвідченням водія заявника. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 186 КК України. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння грабежу.

Вилучення зброї та боєприпасів

13 квітня співробітники Лисичанського міськвідділу міліції спільно зі співробітниками БПС МОП «Тернопіль», зведеного загону «Житомир» та оперативниками СБУ на території колишнього содового заводу по вул. Енергетиків виявили та вилучили:
- 42 дерев’яних ящики з гнучким пластитом і металевими затискачами, 4 стрічками бежевого кольору з написами «СЗ-13 ИВ-248-86» та 2 металевими предметами, схожими на фіксатори;
- 2 металеві ящики з патронами, у кількості 74 шт., калібру 14,5 мм;
- дерев’яний ящик з 3 шнурами для детонації з написом «СЗ-4П 15-1-72 ПВВ-5А»;
- дерев’яний ящик з тротиловими шашками у кількості 21 шт.;
- дерев’яний ящик з тротиловими шашками у кількості 95 шт.;
- дерев’яний ящик з мінами «МОН-50» у кількості 6 шт. із запчастинами до них;
- «АГС-17»;
- «РПГ-7Н1»;
- «РПГ-7В».
У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що гараж був орендований у березні 2015 року чоловіком, який назвався представником одного з добровольчих батальйонів ЗСУ. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 263 КК України. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до скоєння злочину.

Крадіжка

До Новоайдарського райвідділу міліції від 52-річного чоловіка надійшла заява про те, що у період часу з 7 по 11 квітня 2015 року невідома особа проникла до його дачного будинку у м. Щастя та скоїла крадіжку його майна. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 3 ст. 185 КК України. Проводиться перевірка.

Злочини проти волі, честі та гідності особи

До Старобільського райвідділу міліції від 37-річної жительки м. Сєвєродонецьк надійшла заява про те, що 11 квітня двоє невідомих осіб, один з яких був одягнений у камуфльований одяг, біля магазину на вул. Учбова у м. Луганськ незаконно позбавили волі директора магазину 1968 р.н. і заволоділи його автомобілем «Volkswagen Touareg». Даний факт зареєстровано.

Злочини проти громадської безпеки

13 квітня у ході оперативно-розшукових заходів співробітники Управління боротьби з кіберзлочинністю ГУМВС України у Луганській області викрили 19 осіб, які беруть участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 5 ст. 260 КК України. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваних.

ДТП

До Троїцького райвідділу міліції від 28-річного жителя с. Дьоміно-Олександрівка надійшло повідомлення про те, що він у нічний час 13 квітня, рухаючись на автомобілі «ВАЗ 21074» у напрямку с. Дьоміно-Олександрівка, не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя, внаслідок чого скоїв наїзд на пішохода 1996 р.н., який рухався по узбіччю у попутному напрямку. Потерпілий був доставлений до районної лікарні з тілесними ушкодженнями, від яких він помер у хірургічному відділенні медзакладу. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 286 КК України. Проводиться перевірка.

Виявлення боєприпасів

13 квітня неподалік від блокпосту в с. Стара Краснянка Кремінського району була виявлена протипіхотна міна «МОН-50». Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Розкрито раніше скоєний злочин
Тілесні ушкодження

У ході проведення оперативно-розшукових заходів за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень 58-річному чоловіку, який мав місце 12 квітня на території дачної ділянки СТ «Лісна поляна» (м. Сєвєродонецьк), співробітники міськвідділу міліції викрили та затримали двох місцевих жителів 1988 і 1990 р.н. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 121 КК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваним. Досудове розслідування триває.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

 #

"Лесная дача", а не "Лесная

"Лесная дача", а не "Лесная Поляна"

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии