Ватажки терористів вигадали, як “по закону” здерти з України гроші

Бойовики Донбасу створили для цього розрахункову систему “республік”. Для тиску на Україну вони навіть звернулися до влади Франції та Німеччини. Ватажки донбаських терористів Захарченко і Плотницький.

Очільники так званих “ДНР” і “ЛНР” просять Німеччину і Францію змусити Україну платити пенсії через розрахункову систему “республік”. Про це йдеться у спільному зверненні Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького до представників країн-гарантів Мінських домовленостей. За їх словами, функціонування розрахункової системи в “ДНР” повністю відновлено, а технічних перешкод для проведення виплат з Пенсійного фонду України населенню Донбасу не існує.

“Представники українського керівництва дезінформують світову громадськість помилковими заявами про технічну неможливість відновити соціальні виплати, – йдеться в документі сепаратистів Донбасу. “Голови” невизнаних “республік” не згадали, що в Мінських угодах і Комплексі заходів щодо їх реалізації відсутні такі суб’єкти як Донецька й Луганська “народні республіки”, а, отже, і створення ними “розрахункової системи”.

Самозвані керівники “забувають” і те, що, згідно 8 пункту Комплексу заходів, повне відновлення соціально-економічних зв’язків, включаючи виплату пенсій повинно можливе лише при забезпеченні окупованим Донбасом всіх надходжень і доходів, своєчасної оплати всіх комунальних рахунків і відновлення оподаткування в рамках правового поля України . Як повідомлялося раніше, “республіки” грубо порушують Мінські угоди: не припиняють вогонь на лінії зіткнення, далі продовжують стягувати важку техніку з Росії на Донбас, відмовляються від обміну полоненими і категорично не бажають повертатися під юрисдикцію України.

 

Джерело: http://patrioty.org.ua/vatazhki-teroristiv-vigadali-yak-po-zakonu-zderti-z-ukrayini-groshi/

Последние комментарии