22 січня в усіх навчальних закладах міста відбулася низка заходів, присвячених святу Соборності

22 січня в усіх навчальних закладах міста відбулася низка заходів, присвячених святу Соборності

День Соборності України – свято народного єднання, коли кожен громадянин, патріот України ділиться любов’ю до рідної землі, Батьківщини зі своїми близькими людьми, дарує тепло свого серця рідним і навчає цьому дітей.

Вчителі Сєвєродонецька як ніхто інший розуміють всю важливість покладеної на них відповідальності у справі патріотичного виховання учнів. Саме вони разом з батьками мають змогу змалечку донести до дитини ідею єдності, навчити любити рідний край, цікавитись його історією, поважати людей, що живуть поруч. 

22 січня в усіх навчальних закладах міста відбулася низка заходів, присвячених святу Соборності. В СЗШ №12 до Дня Соборності України діти початкової школи за допомогою педагогів підготували театралізовану виставу «Хай у вашому домі злагода панує», основою якої виступили Різдвяні вірування та традиції. Глядачі, серед яких були учні початкової школи, випускних класів, їх батьки та гості, дуже тепло вітали маленьких артистів. Діти читали вірші, співали колядки, танцювали і щиро раділи святу.

«Своїм виступом ви продемонстрували нам справжню силу єдності, – розповіла радник міського голови Віра Володимирівна Попсуй, яка завітала на свято. – Щиро дякую вчителям, батькам, учням за те, що вони дотримуються наших традицій. Хочу побажати вам здоров’я, наснаги та творчих успіхів».

Методист міського методичного центру Валентина Миколаївна Шпакова подякувала дітям за талановитий виступ, привітала присутніх зі святом і передала книжки з історії України та Сєвєродонецька до шкільної бібліотеки.

Наприкінці заходу всі діти, взявшись за руки, утворили своєрідний «живий ланцюг», віддаючи шану людям, які так само об’єднали нашу країну, створивши сучасну єдину незалежну Україну.

 

Євгеній Тетяничко, фото автора

Последние комментарии