Звернення громади Сєверодонецька до політичних партій України

Минуло майже три місяці з того часу, як у країні відбулися вибори до Верховної Ради, на яких громадяни України обирали своїх представників до вищого законодавчого органу держави, обирали, голосуючи, за ту чи іншу політичну силу, напрями і шляхи розвитку країни, які різноманітні партійці пропонували у своїх передвиборчих програмах.

Кожна з політичних сил пропонувала свої методи вирішення проблем корупції, припинення війні на Донбасі та відновлення територіальної цілісності України, забезпечення сталого економічного зростання та високих соціальних стандартів життя населення.

Представляти інтереси мешканців Сєверодонецька бралися як представники Луганщини, так і жителі столиці або й інших регіонів країни.

Але що ми бачимо на поточний момент? Ледве будучи обраними до ВРУ, парламентські партії фактично забули про наш регіон. Жодної активності, зустрічей з мешканцями міста, популяризації власних ідей, звітів перед громадськістю щодо виконання передвиборчих обіцянок, якоїсь партійно-масової роботи за останні місяці не спостерігається.

Складається відчуття, що трагічні події минулого року аж ніяк не вплинули на самосвідомість вітчизняних політиків, для яких самоціллю і кінцевою метою, а зовсім не засобом, є потрапляння до органів влади «на плечах» простих громадян. При цьому, опинившись у верхах, парламентські партії скаржаться на відсутність порозуміння і підтримки з боку жителів Луганської області. Однак, самі навіть не спромоглися відкрити у місті свої офіси та утримати постійних представників. І це стосується не якихось там «партій любителів пива», а політичних об’єднань, які позиціонують себе виявителями волі більшості нації, за яких віддали свої голоси по декілька тисяч сєверодончан.

Шановні! Схаменіться! Якщо ви бажаєте отримати авторитет серед місцевого населення – робіть крок назустріч людям першими! Ми закликаємо як парламентські політичні сили, так і тих, хто хоче представляти інтереси регіону, працювати на місцях постійно, а не «наскоками» з Печерських пагорбів! Політична діяльність – не лише роздача грошей та гречки перед виборчими дільницями, не тільки біг-борди із обличчями кандидатів за тиждень до виборів, а, насамперед, постійна праця по формуванню власного образу у суспільстві, щоденна боротьба за прихильність кожного виборця. Почніть з малого – хоча б організуйте у місті власні представництва, до яких із своїми пропозиціями та проблемами могли звернутися люди!

 

Громада Сєверодонецька

Последние комментарии