«Через поле, через гай йде до діток Миколай…»

«Через поле, через гай йде до діток Миколай…»

Щороку пам’ять про чудеса Святого Миколая символічно оживає, коли у його день діти отримують подарунки. Таке щорічне обдарування малечі святим Миколаєм має велике виховне значення, бо подарунки отримують передусім ті, які були побожними і слухняними.

До цього чарівного свята учні та педагоги Сєвєродонецького професійного будівельного ліцею готувалися як ніколи відповідально. Вони протягом двох тижнів збирали іграшки та книги для малечі в дитячий садок №12. А потім завітали до дитячого садка в образі Святого Миколая з подарунками та поздоровили дітлахів з довгоочікуваним святом. Маленькі господарі садочка дуже зраділи подарункам та цікавій програмі, яку розробили для них педагоги будівельного ліцей.

Тож наслідуймо Святого доброчинця, пам’ятаймо, що бідні, нещасні, самотні, старі, сироти, скривджені долею люди завжди серед нас. Полегшуймо їхні страждання, витираймо їхні сльози.

Допомагаючи їм, як це робив Святий Миколай, виконаємо волю Божу, робимо вартісний внесок у добро своєї громади, народу, людства.

 

Інформація надана Сєвєродонецьким професійним будівельним ліцеєм

Последние комментарии