День захисту дітей - свято кожної дитини

З нагоди відзначення 1 червня Міжнародного дня захисту дітей, забезпечення захисту прав та основних свобод дитини, залучення громадськості до проблем виховання неповнолітніх осіб та дітей, які перебувають на обліку Сєвєродонецькому міському відділі кримінально виконавчої інспекції, 29.05.2014 року  на базі КУ «Сєвєродонецька міська бібліотека для юнацтва ім. Й.Б. Курлата» відбувся культурно – виховний захід.

У заході прийняли участь: юрисконсульт Сєвєродонецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Новосельцова Н.І. та співробітники КУ «Сєвєродонецька міська бібліотека для юнацтва ім. Й.Б. Курлата».

 Провідні бібліотекарі Яновська З.І. та Забірко Т.М. привітали дітей зі святом Дня захисту дітей, провели бесіду щодо дотримання їх прав та свобод в суспільстві відповідно до «Конвенції ООН про права дитини», після бесіди для неповнолітніх було показано пізнавальний відео лекторій «Віртуальна подорож по Сєвєродонецьку» та проведено конкурсну-розважальну вікторину на тему «Сєвєродонецьк – моє рідне місто». За участь у розважальній вікторині діти були заохочені призами.  

 

С.О.Будак, в. о. начальника Сєвєродонецького міського відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Луганській області старший лейтенант внутрішньої служби  

Последние комментарии