На базі СЗШ №1 відбувся ІІ (міський) етап двох Міжнародних конкурсів

На базі СЗШ №1 відбувся ІІ (міський) етап двох Міжнародних конкурсів

На базі СЗШ №1 відбувся ІІ (міський) етап двох Міжнародних конкурсів: ХV з української мови ім. П. Яцика та V мовно-літературного ім. Т. Шевченка.

У конкурсі взяв участь 171 учень 3-11-х класів усіх ЗНЗ Сєвєродонецька. Майже у кожному закладі є переможці. Але найкращі результати показали учня ліцею – сім переможців; по шість – у НВК, ССШ №17, СЗШ №10 і 14; по чотири – в СЗШ №4 та 20.

Члени журі відзначають роботи учнів, які посіли призові місця в обох конкурсах: п’ятикласниці із СЗШ №10 Софії Солодухіної; шестикласника із НВК Івана Шалімова та семикласниці Ліни Омецинської; учениць СЗШ №10 Анастасії Іванової та Віри Тиндик (8 клас), Єлизавети Лєйченко (9 клас), Вероніки Замошнікової (10 клас) та одинадцятикласниць ліцею Марії Винаградової, Дар’ї Винаградової та Анни Шустової. До речі, дівчата неодноразово перемагали і на рівні міста, і на рівні області. Дві перемоги отримала і Марія Лагутіна – учениця 9 класу ліцею. 

Декілька слів і про наймолодших учасників конкурсу – учнів 3-4-х класів. Журі відзначило роботи Віолетти Павленко (3 клас, СЗШ №5) та Софи Приходько (4 клас, СЗШ №10). 

Оргкомітет, журі, учасники конкурсу висловлюють подяку колективу СЗШ №1 (директор А.П. Тєтєрєв) за створення сприятливих умов для проведення конкурсів.

 

За матеріалами сайту sevmetodcentr.at.ua

Последние комментарии