Табір “Альянс” зустрів перших відпочивальників

Оздровичй сезон 2013 у позаміському таборі “Альянс” відкрито. На першу зміну до табору приїхали відпочити понад двохсот дітей з різних куточків Лугнаської області. За словами директора оздоровчого закладу Анатолія Половінкіна популярність табору з кожним роком зростає.

При повному навантаженні у 240 осіб на першу зміну до “Альянсу” приїхали 217 дітей віком від 6 до 17 років з різних куточків Луганської області. Популярність закладу напряму пов'язана з якістю відпочинку. Гарна матеріально-технічна база, комфотрні умови у корпусах, відремонтавані покрівлі — заслуга міської влади, за останні два роки виконано чималий фронт робіт у цьому напрямку,— говорить Анатолій Половінкін. Щороку за кошт міського бюджету у “Альянсі” оздоровлюються діти із сімей пільгових категорій, вихованці школи-інтернату.

Дбають у таборі і про безпеку дітей. “Альнс”—єдиний із закладів оздоровленнчя дітей, що обладнаний автоматичною сигналізацією. Пишається адмінітсрація закладу і стабільним колективом професіоналів, що працюють з дітьми. Для них завжди організовують широку та насичена розважальну програму, працює басейн, гуртки за інстересами. У перервах між розвагами — повноцінне шестиразове харчування.

З початком оздоровчого сезону 2013 року від імені міського голови Валентина Казакова жителів “Альянсу” привітав заступник міського голови Сергій Терьошин. Усього “Альянс” кожного року приймає по три зміни. За літо тут відпочинуть близько семисот дітей.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

(((“Альнс”—єдиний із закладів

(((“Альнс”—єдиний із закладів оздоровленнчя дітей, що обладнаний автоматичною сигналізацією))).

Опечатки не учитываем.

"Единственный": в Северодонецке, области или в Украине.

 
 #

Хороший лагерь, вот и мой

Хороший лагерь, вот и мой сегодня в слезах попросил его забрать, детям не нравится в той духоте сидеть и жить!!

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии