Підведено підсумки міського етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея»

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України з 2012 року проводить заочний Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Зоологічна галерея».  Безпосереднє керівництво Конкурсом здійснює лабораторія зоології НЕНЦ.

Конкурс дитячого малюнку проводився з метою виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону, активізації пізнавальної діяльності учнівської молоді до представників тваринного світу з різних зоогеографічних областей, розвитку образного мислення і емоційної чуйності та  розкриття творчих здібностей та художнього смаку підростаючого покоління.

До участі в конкурсі були запрошені навчальні заклади міста. Представлено на конкурс 24 роботи з СЗШ № 1, СЗШ № 2, СЗШ №4, СЗШ №6, СЗШ №8,  СЗШ №13,  СЗШ№16, СЗШ №17.За підсумками роботи оргкомітет представив до нагородження переможців конкурсу та відзначив активних учасників конкурсу:

 Переможцями конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея» стали:

І місце:

·      Борівська Анастасія, учениця СЗШ № 8 за роботи: «Мій улюбленець» та «Всі хочуть батьківського тепла»;

·      Зарубенко Вероніка, учениця СЗШ № 8 за роботи: «Хазяїн тайги» та «Перев'язка».

ІІ місце:

·      Конторович Микита, учень СЗШ № 8 за роботи: «Лисиця: «Хоч і хижа я, а жити хочу» та «Ви здивовані? Я теж!»;

·      Коваленко Анастасія, учениця СЗШ № 13 за роботи: «Хамелеон» та «Сорока -білобока»;

·      Трунов Віктор, учень СЗШ № 16 за роботи: «Білочка», «Дельфіни».

ІІІ місце:

·      Літвінова Ольга, учениця СЗШ № 16 за роботи: «Екзотичні ссавці» та «Звірі в зимовому лісі»;

·      Трунова Катерина, учениця ССШ № 17 за роботи: «Кохана Луганщина», «Шамарі».

Роботи переможців міського етапу, Борівської Анастасії та  Зарубенко Вероніки, відправлені до участі в обласному етапі конкурсу до ОблЦЕНТУМ.

Крім того, комісія вирішила відзначити:

за активну участь:

·      колективні роботи учнів 8-А класу СЗШ № 1; Бобровської Тетяни, Подобної Валерії, Панаєт Марії, Афанасенко Юлії, учениць СЗШ № 2; роботу Смірнової Марії, учениці СЗШ № 4; роботи Ковальової Наталії і Денисової Лілії, учениць СЗШ  № 6.

За виразність та технічність виконання, художню майстерністьроботи Булочки Анастасії, Кривенко Дар'ї, Яценко Тетяни,  учениць СЗШ №13 «Захід сонця у савані» та «Краса рідного краю».

Вітаємо переможців!

Дякуємо всіх за участь у конкурсі. Сподіваємося, що проведення конкурсу сприятиме розвитку бережливого ставлення до природи, творчої художньої активності учнівської молоді в анімалістичному жанрі.

 

Сєверодонецький міський Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Последние комментарии