КВКшники скасували кінець світу

Фінал Відкритої молодіжної ліги КВК «3G» відбувся цими вихідними у Міському палаці культури. На тему «Кінець світу скасовується» жартували команди «Чуча» з Луганська, «Без ГМО» з Сєвєродонецька, «СБУ» з Брянки та «Смайли» з Мелітополя. Хто ж саме виборов золотий кубок КВК дивіться у сюжеті Галини Горешняк.

«Кінець світу скасовується» - під такою темою пройшла 22 грудня у Міському палаці культури фінальна гра Відкритої молодіжної ліги КВК «3G». На сцені зустрілися три команди з Луганської області: «Без ГМО» (Сєвєродонецьк), «СБУ» (Брянка), «Чуча» (Луганськ) та мелітопольська команда «Смайли».

Оцінювало гру компетентне та відповідальне журі, переважна більшість з них – у минулому самі були гравцями КВК. Голова журі – член виконкому, Вадим Любченко. Генеральний партнер фіналу – благодійний фонд народного депутата України Олексія Кунченка «Заради майбутнього».

Перший конкурс «Привітання» розпочався з досить сильного виступу команд «Смайли» та «Чуча», які одразу вибились в лідери, набравши 4.5 та 5 балів відповідно. Виступи команд «Без ГМО» та «СБУ» журі оцінило в 4.2 та 3 бали відповідно.

Справжні словесні баталії розгорнулися підчас другого конкурсу «Розминка». Саме він змусив гравців шукати відповіді на такі питання, як: «Хто виживе після кінця світу?», «Які новорічні дива ви знаєте?» тощо. Найвище журі оцінило дотепність команд «Чуча» та «Смайли», з відривом в один бал від них були «Без ГМО» та «СБУ».

Змінив ситуацію відео-конкурс. Лідером у ньому стала сєвєродонецька команда «Без ГМО», саме її відео журі оцінило у найвищу кількість балів.

Останній конкурс - “Музичне домашнє завдання” на тему «Новорічне чудо» команди провели по-святковому. Нічний клуб «Кінець світу» показала у своєму виступі команда «Чуча», разом з командою СБУ глядачі опинилися в джазовому новорічному чуді, гравці команди «Смайли» руйнували міфи, а команда «БезГМО» показала, як вони збираються відзначати Новий рік.

У результаті всіх зіграних конкурсів третє місце поділили між собою команди «СБУ» м. Брянка, та «Смайли» м. Мелітополь, кожна з них набрала по 15.7 бала. Почесне друге місце вибороли сєвєродончани, набравши 17.3 бала. «Не чисельністю, а вмінням» перше місце здобула комада «Чуча» з Луганська. ЇЇ виступи журі оцінило у 18.2 бала.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Любая аббревиатура

Любая аббревиатура расшифровывается. КВН - клуб веселых и находчивых (думаю, это знают все). Соответственно, по-украински - клуб веселих та кмітливих - КВК!

 
 #

КВН - это как по-украински

КВН - это как по-украински так и по-русски пишется. Аббревиатуры "КВК" нет.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии