Чергове засідання виконкому від 18 грудня

18 грудня, відбулося чергове засідання виконавчого комітеу Сєвєродонецької міської ради. Його члени розглянули близько 40 питань і прийняли відповідні рішення.

На черговому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 18 грудня, його члени взяли до відома інформацію про організацію та проведення оплачуваних громадських робіт у 2012 році та перспективи на 2013-й. Так, за 11 місяців 2012 року у громадських роботах взяли участь 990 осіб з числа незайнятого населення. За звітний період витрати на організацію громадських робіт склали 948,3 тис. грн. У 2012 році з місцевого бюджету виділені кошти на організацію громадських робіт у сумі 117,50 тис. грн. Також затверджено «Перелік видів оплачуваних громадських робіт, які мають суспільно-корисну спрямованість, відповідають потребам певної адміністративно-територіальної одиниці та сприяють її соціальному розвитку» та «Перелік підприємств, установ, організацій, на яких планується створити додаткові робочі місця для проведення оплачуваних громадських робіт».

Розглянувши пропозиції спеціальної комісії з призначення соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення городянам, які тимчасово відчувають матеріальну скруту, члени виконкому прийняли рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 150 мешканцям міста.

Керуючись чинним законодавством та розглянувши звернення директора ТОВ «Сєвєродонецьке АТП - 10974» про встановлення тарифу на послугу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №101 та №6 м.Сєвєродонецька, виконком прийняв рішення про  встановлення тарифу на послугу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №101 та №6 у розмірі 2,00 грн. за разовий проїзд одного пасажира. Попередній тариф (1,50 грн.) було затверджено ще у серпні 2008 року, що на сьогодні є збитковим для підприємства. За цей період відбулося зростання основних складових собівартості пасажироперевезень, а саме: майже вдвічі зросли мінімальна зарплата та вартість палива, на 40% у середньому збільшилася вартість моторних мастил, шин, акумуляторних батарей. При цьому запропонований тариф передбачає зростання вартості на 30%.

Серед іншого розглянуті й прийняті рішення про перерозподіл видатків бюджету, постановку громадян до черги на одержання жилої площі у гуртожитках, надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, захист прав малолітніх, оформлення права власності та встановлення режиму роботи деяких об’єктів, про надання дозволу житлосервісам на перепланування кімнат гуртожитків тощо.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии