Подвійне свято для студентів СТІ

Подвійне свято відзначали 22 листопада студенти та викладачі Сєвєродонецького технологічного інституту Східноукраїнського національного університету — Міжнародний день студента та річницю з дня народження Володимира Даля, ім'я якого й носить інститут. З нагоди свята у Міському палаці культури відбувся цікавий концерт.

Студентська пора — найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки. 22 листопада у приміщенні Міського палацу культури своє професійне свято відзначали студенти Сєвєродонецького технологічного інституту. Із цим їх особисто привітав міський голова Валентин Казаков, він же - професор кафедри Технологій неорганічних речовин та екології цього інституту.

Валентин Казаков, міський голова:

“Студенческая пора — это очень здорово, это заряд на всю жизнь. Я вас поздравляю с этим праздником. Я думаю что наша молодежь, нынешняя, она самая хорошая, самая умная, самая грамотная, и она понимает, куда повести в дальнейшем нашу страну, наш город.”

Директор інституту, Ольга Поркуян, на святі побажала всім студентам пишатися тим, що вони роблять, де навчаються, і де живуть.

Проте День студента — це не лише привід для святкувань, а й привід для того, щоб відзначити найкращих зі студентської громади. При підтримці благодійного фонду народного депутата України від Партії регіонів Олексія Кунченка “Заради майбутнього” Почесними грамотами інституту та подарунками були нагороджені десять найактивніших студентів Технологічного інституту. Нагороди також отримали кращі спортсмени, які стали першими в футбольних змаганнях інституту.

Відзначили самі студенти й тих викладачів, які весь час активно співпрацювали зі Студентською Радою — Наталію Барвіну та Тетяну Сотнікову.

Поринувши в історію розвитку вищої освіти та студентського самоврядування, глядачі зустрілися з Імператрицею Єлизаветою, Графом Кирилом Розумовським та Богатирем студентства — Степаном Стипендійовичем. Проте у цей вечір минуле тісно перепліталося з сьогоденням. І, перш за все, це простежувалось у сучасних виступах реперів, бітбоксерів та команди КВК “220 вольт”.

Вітали зі сцени винуватців свята — студентів — не лише їх однокурсники, а й зразковий ансамбль естрадного танцю Міського палацу культури “Талісман” та ансамбль бального танцю Палацу культури хіміків “Престиж”.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Есть, только они клали на

Есть, только они клали на подобные мероприятия))

 
 #

заковыряли уже своим квн и

заковыряли уже своим квн и репом с битбоксом, можно подумать, среди студентов других талантов нет

 
 #

Еще один проффесор...

Еще один проффесор...

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии