Палацу культури хіміків — 45

“Палацу сьогодні-45, а, значить, ми танцюємо до ранку!” - такими словами розпочався святковий концерт, присвячений визначній події в культурному житті нашого міста — ювілею Палацу культури хіміків.

Відкрили концерт учасники так званої “цехової самодіяльності» - хіміки, які почуваються впевнено як на виробництві, так і на сцені. Адже саме для них у 1967 році гостинно розчинив свої двері Палац культури. З того часу й до сьогодні зберігається їх тісний зв'язок. Тому й відзначали цей святковий день дружньою родиною, очолюваною правлінням приватного акціонерного товариства “Сєвєродонецьке об'єднання “АЗОТ”.

Передав свої найщиріші вітання винуватцям свята і народний депутат України Олексій Кунченко.

Кращі з кращих — творчі колективи Палацу культури хіміків та їх керівники, а також ті люди, чия діяльність залишається поза сценою та увагою глядачів, проте є не менш значущою — костюмери, бухгалтери, технічний персонал та інші, приймали поздоровлення у цей святковий вечір.

Від імені міського голови Валентина Казакова привітали усіх присутніх зі святом його заступники.

За високі показники у праці, професійну майстерність, та з нагоди 45- річчя палацу грамотами Сєвєродонецької міської ради було нагороджено Світлану Попову та Володимира Шовкопляса.

Далі всі присутні насолодилися яскравим виступами колективів Палацу культури хіміків.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии