Чергове засідання виконкому від 6 листопада

Чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради, що відбулося 6 листопада, розпочалося з урочистого моменту.

Перший заступник міського голови Сергій Дядик вручив посвідчення Майстра спорту України Владиславу Близнюку, чемпіону Світу 2012 року з кікбоксінгу WPKA, вихованцю Школи гун-фу «Дракон і тигр» Міського клубу східних бойових і оздоровчих систем м. Сєвєродонецька.

Щодо порядку денного, він містив майже 20 питань. З усіх прийняті відповідні рішення.

Зокрема членами виконкому взято до відома інформацію про обрання головою громадської організації Сєвєродонецька міська Федерація футболу Сергія Дядика та про обрання головою садівничого товариства «Будівельник» Володимира Краснянського.

Також взято до відома інформацію про стан військового обліку та бронювання кадрів на підприємствах усіх форм власності. У цілому стан задовільний.

Прийнято рішення про нагородження Почесною грамотою виконкому головного інженера КП «Сєвєродонецькі теплові мережі» Анатолія Пригорнєва за багаторічну сумлінну працю, високі виробничі показники, усвідомлене відчуття відповідальності за доручену справу та з нагоди 60-річчя  від дня народження.

Серед іншого розглянуті й прийняті рішення про перерозподіл видатків бюджету, постановку громадян до черги на одержання жилої площі у гуртожитках, оформлення права власності на деякі об’єкти, про дозвіл житлосервісу на перепланування кімнати гуртожитку тощо.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии