У Борівському закінчують капітальний ремонт вулиці Комсомольської

Наразі завершують останні в цьому році роботи з відновлення автодоріг в селищах, підпорядкованих Сєвєродонецькій міськраді. За день закінчать капітально ремонтувати вулицю Комсомольську у селищі Борівське.

Капітальний ремонт асфальтного покриття вулиці Комсомольської — головної транспортної артерії Борівського, по якій ходить маршрутне таксі, — став відяповіддю міської влади на численні запити поселян. У кількох місцях на вулиці, що давно не знала ремонту, асфальт був зруйнованих вщент. На таких ділянках ремонтники укладали асфальтобетон суцільним покриттям, на решті дороги проводився ямковий ремонт.

На ці потреби з міського бюджету було виділено 350 тисяч гривень. Роботи виконують спеціалісти підрядної організації Кремінський “Агродорстрой”. Капітальний ремонт у Борівському завершать вже 2 листопада, а потім роботи перекинуться на відновлення міських автошляхів. З наступного тижня відновлюватимуть асфальтне покриття по шосе Будівельників, від вулиці Курчатова в напрямку до проспекта Космонавтів. Таку інформацію надав начальник відділу капітального будівництва міської ради Роман Абраменко.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

я поражен, вот это ремонт.

я поражен, вот это ремонт. кусок дороги сделали, от орджоникидзе до остоновки старая и все. там максимум метров 500 не более, а куда 350 тысяч ушли не понятно. Одним словом за что боролись на то и напоролись, тоесть за кого голосовали то и получилось. Как говорил мой знакомый: ходи не ходи навыборы, а все равно ты баран))))

Ребята кто согласен со мной ставим +

 
 #

Это конечно чудесно!! Но

Это конечно чудесно!! Но когда в родном городе дороги в кварталах до ума доведут? А в частном секторе в центре города? Там вообще только до дома кунченко дорогу положили, а остальные-пофиг

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии