Приєднуйтесь до святкування Всесвітнього дня молоді за демократію

Луганська обласна громадська організація Бізнес-клуб «Європейський вибір» разом з громадською організацією «Сєвєродонецька молодіжна рада» вже у четвертий раз запрошує приєднатися до святкування Всесвітнього дня молоді за демократію. В день, коли молоді прихильники демократії по всьому світу відзначають їх роль у боротьбі і зміцненні демократії. В останні роки молодіжні організації в країнах по всьому світу 18 жовтня добровільно проводять зустрічі і заходи, виступають на підтримку прав людини та демократичних принципів.

Мета нашого заходу підвищити рівень поінформованості молоді, щодо їх ролі в процесі прийняття рішень в демократичному суспільстві та вирішенні молодіжних проблем на рівні міста.

Перед учасниками виступлять голова ГО «Сєвєродонецька агенція розвитку громади» Віра Попсуй, яка познайомить присутніх  з принципами демократії та участі громадських організацій в вирішенні місцевих проблем.

Учасники будуть ознайомлені зі звітом Молодіжної ради міста та результатами участі сєвєродонецької молоді в міжнародних проектах, який презентує Павло Пригородов.

З ходом реалізації проекту «Демократичні моделі залучення молоді до активної участі у житті місцевої громади», який виконує ЛОГО Бізнес-клуб «Європейський вибір» за сприянням Фонду підтримки демократії NED, познайомить керівник проекту Галина Трякіна.

На заході буде презентовано результати роботи громадянського руху ЧЕСНО та громадської кампанії  «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!», який спрямований на донесення до молоді її ролі у розбудові громадянського суспільства та впливу на владні структури. 

 

Захід відбудеться: 18 жовтня 2012 о 16:00, за адресою: ЛОГО Бізнес-клуб «Європейський вибір», вул. Науки, 13.

 #

Ох, молодежная рада - главный

Ох, молодежная рада - главный борун за демократию в Северодонецке, даже не смешно.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии