Перемоги юних художників

Одразу два творчі конкурси завершилися успішно для вихованців Сєвєродонецької дитячої художньої школи Анастасії Сапунжийської та Софії Гай - їх роботи відзначили на Міжнародному конкурсі художньої творчості “Видатні відомі та невідомі художники” та Першому відкритому художньому конкурсі для дітей і творчої молоді “Мозирська палітра”.

Вихованці Сєвєродонецької дитячої художньої школи здобули чергові нагороди одразу на двох зарубіжних конкурсах — у Польщі та Білорусі.12 Міжнародний конкурс художньої творчості “Видатні відомі та невідомі художники” вже не вперше завершується для учнів сєвєродонецької школи перемогою.Цьогорічна тема конкурсу — “Альфонс Муха — модерна казка”, отже і твори пропонувалося виконувати з сюжетами на межі абсурду. Відзначилась Анастасія Сапунжийська, - саме її роботи були представлені на підсумковій виставці кращих творів у м. Рибнік, у Польщі. Творчим наставником Анастасії є викладач Юлія Боярчук.

Ольга Лішик, начальник відділу культури, яка вручала нагороди, привітала директора художньої школи Леоніда Шматко за високі результати у конкурсі та побажала школі не зменшувати свої здобутки на міжнародному рівні.

На І відкритому обласному художньому конкурсі для дітей і творчої молоді “Мозирська палітра”, що проходив у місті Мозер у Білорусі, наші сєвєродончани також показали високий результат. Так, учениця підготовчої групи Софія Гай (викладач Микола Протасов) посіла почесне третє місце.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии