Чергове засідання виконкому від 11 вересня

11 вересня відбулося чергове засідання виконкому Сєвєродонецької міськради на якому затвердили склад організаційного комітету та план проведення міських заходів, присвячених Дню партизанської слави, Дню людей похилого віку та Дню ветеранів.

Так, 26 вересня о 15:00 у міському Палаці культури відбудуться урочисті заходи за участі керівництва міста, ветеранського активу, учнівської молоді та громадськості. У клубі ветеранів «Надвечір’я» територіального центру соціального обслуговування заплановано провести тематичний вечір. Протягом вересня у бібліотеках міста проходитимуть книжково-ілюстративні виставки, літературно-музичні композиції, слайд-екскурсії; у навчальних закладах міста - тематичні уроки, лекції, уроки мужності, книжкові виставки, виховні бесіди. Також в місті будуть проведені спортивні заходи.

На засіданні затверджені склад робочої групи та заходи щодо підготовки і проведення у Сєвєродонецьку інформаційного заходу «День соціального партнерства». Робочу групу очолює заступник міського голови Сергій Терьошин, а до її складу зокрема увійшли представники організацій та установ міста, які надають соціальні послуги населенню. Це - фахівці УПтаСЗН, Терцентру, Пенсійного фонду, Центру зайнятості, товариства Червоного Хреста, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. До участі у заході запрошені міське товариство інвалідів “Надія”, Сєвєродонецька міська рада воїнів-інтернаціоналістів, міське товариство сліпих, міське товариство “Союз Чорнобиль” та міська організація ветеранів України. Проведення Дня соціального партнерства у Сєвєродонецьку заплановане на 26 вересня, і пройде захід о 14:00 на площі біля міського Палацу культури.

Виконком також прийняв рішення про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Миколи Горохова, начальника міського відділу цивільного захисту у Сєвєродонецьку ГТУ МНС України у Луганській області за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня рятувальника.

Серед інших розглянуті й прийняті рішення про перерозподіл видатків бюджету, захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи та оформлення права власності на деякі об’єкти, надання дозволу житлосервісам на перепланування кімнат гуртожитків тощо.

 

 

Источник: ТРК СТВ

Последние комментарии