Повідомлення про початок процедури розгляду проекту «Детальний план території кварталу №21 м.Сєвєродонецьк, Луганської області»

Проект «Детальний план території кварталу №21 м.Сєвєродонецьк, Луганської області» розроблений з метою уточнення положень генерального плану, визначення планувальної організації та комплексної забудови території кварталу №21 м.Сєвєродонецька.

Детальний план складається із пояснювальної записки та графічних матеріалів.

В проекті дана оцінка існуючої ситуації: територія кварталу в межах детального плану території (ДПТ) складає близько 6 га, частково забудована. В його центральній частині розташований Будинок культури Хіміків. Перед будинком – пам’ятник В.І.Леніну. В північній частині - зелені насадження громадського призначення.

Установи громадського призначення, що можуть бути розташовані у сквері для обслуговування відвідувачів, - відсутні. Таким чином, сучасна забудова кварталу 21 носить незакінчений характер і потребує перегляду і відпрацювання нового підходу до проектування.

Детальний план території кварталу №21 передбачає:

- гармонічне включення нової забудови в існуючу структуру міста; - чітке функціональне зонування території кварталу;

- композиційне поєднання існуючої забудови і нового об’єкту громадського призначення;

- комплексну організацію об’ємно-просторової композиції, інженерно-транспортної інфраструктури і благоустрою території.

Існуюче культурно-побутове обслуговування 21 кварталу включає Будинок культури Хіміків, який розташовано вздовж основної планувальної осі пр. Радянський.

Завершує планувальну композицію кварталу будівля громадського призначення, що розміщуються на північ від Будинку культури за транспортним проїздом. Розміри об’єкту в плані становлять 14,5х21,2 м.

Проект виконується в одну чергу будівництва і має такі показники: площа проектування в межах ДПТ- 60428,4 м2, площа проектування у червоних лініях - 31029,3 м2, площа озеленення – 12109,3 м2, площа мощення – 14772,0 м2, площа забудови – 4 148,0 м2, у т. ч. проектуємо - 222,7 м2.

Детальний план розроблений на підставі рішення сесії Сєвєродонецької міської ради №1504 від 23.02.2012р. «Про розроблення детального плану території 21 кварталу міста Сєвєродонецька», замовником розроблення проекту є Сєвєродонецька міська рада, розробником - Харківський інститут ДП УДПІ «Укрміськбудпроект».

З проектом «Детальний план території кварталу №21 м. Сєвєродонецька, Луганської області» можна ознайомитись з 13.08.2012 р. по 12.09.2012 р. в будівлі Сєвєродонецької міської ради, за адресою: м.Сєвєродонецьк, вул. Леніна, 32, I поверх, холл, а також на веб-сайті Сєвєродонецької міської ради.

Пропозиції до проекту приймаються в строки з 13.08.2012р. по 12.09.2012р. у письмовому вигляді за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Леніна, 32, відділ містобудування та архітектури.

Пропозиції подаються з врахуванням вимог ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності». Відповідальним за організацію розгляду пропозицій призначений начальник відділу містобудування та архітектури міської ради Волошин Володимир Васильович (вул. Леніна, 32, кімн. 1, т.702-162).

Проект «Детальний план території кварталу №21 м. Сєвєродонецька, Луганської області» та його обговорення будуть висвітлені в телевізійних програмах на каналі «СТВ».

  • image.jpg
 #

Да, опишите словами, какие

Да, опишите словами, какие изменения нас ждут
в этом микрорайоне?

 
 #

а что собственно поменялось?

а что собственно поменялось?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии